Detalii comenzi

 

Mai jos gasiti cateva explicatii si sugestii care va vor ajuta sa plasati comenzi mai usor, in timp util si fara nelamuriri. Pentru informatii despre preturi, click aici. Daca vreti sa vedeti cateva exemple de portrete mergeti la Pagina de Pornire.

 

Cum comanzi un portret


Daca vreti sa faceti un cadou unic si o surpriza placuta unei persoane dragi, sau daca vreti doar sa va rasfatati cu un portret propriu, tot ce trebuie sa faceti este sa imi trimiteti un email cu poza preferata la adresa alina.nesu@yahoo.com, cu mentiunea "comanda portret" la subiect. Veti primi un raspuns in 1-2 zile.

Va rog sa nu plasati comenzi prin messenger/facebook/commenturi pe blog pentru ca este posibil sa nu le vad la timp.

 

Termen de executie      


Executia unui portret poate dura intre 3 si 10 zile in functie de complexitate si de cate comenzi am programate in perioada respectiva.      

Va rog sa tineti cont ca acest gen de portret se realizeaza pe parcursul a multor ore de lucru. A nu se confunda cu portretele de tipul celor facute pe loc pe malul marii in 15-30 minute maxim. Portretele facute de mine sunt total diferite si mult mai detaliate, asa ca nu voi putea realiza comenzi de pe o zi pe alta. 

Tinand cont si de faptul ca livrarea portretului poate dura 1-2 zile lucratoare sau mai mult in funtie de metoda de livrare, in mod ideal comanda va fi facuta cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de termenul limita pana la care aveti nevoie de portret.

 

Alegerea fotografiei


Cea mai importantă parte a unui desen este fotografia de referință. Am nevoie de fotografii clare, mari, astfel încât detaliile fine pot fi văzute cu ușurință. O fotografie facuta de aproape, care sa incadrese doar bustul, cu lumina naturala sau lumina care sa vina dintr-o parte (cum ar fi de la o fereastră) este mult mai buna decat una facuta de departe, sau cu blitz.

!!!Asa DA - rezolutie mare, facuta de aproape, cu extrem de multe detalii vizibile dupa zoom:!!! Asa NU - poze de calitate proasta:!!! Asa NU - poza facuta de departe, care aparent este foarte clara, dar la zoom pentru detaliile fetei se constata ca aceste detalii sunt estompate.Daca nu va puteti decide la una singura, uitati-va peste fotografiile dumneavoastra și trimteti-mi un email cu favoritele. Eu va voi spune care mi se pare cea mai potrivita. Odată ce o fotografie este aleasa putem stabili formatul in care va fi realizat desenul, termenul limita pana cand trebuie sa fie livrat si eventuale alte dealii.PortretulPortretul se realizeaza in creion, pe hartie cartonata de 200-250g/. Preturile afisate pe blog reprezinta doar desenul, nu si inramarea lui. Dar la cerere pot oferi si rama contra cost.
Mentionez ca imi rezerv dreptul de a folosi imagini cu portretele executate in scop comercial sau publicitar.Livrare portret


Livrarea portretului se face prin posta-ramburs standard sau prioripost (cost - aprox. 15-20ron), iar plata pentru portret si transport se face in momentul in care va este inmanat portretul. 
Livrarea se va face dupa ce veti primi pe mail poza desenului finalizat pentru aprobare. Voi astepta confirmarea ca totul este ok si apoi voi livra portretul.

In cazul clientilor din Bucuresti pot oferi optiunea de a se ridica portretul personal, din Drumul Taberei, in cazul in care programul permite acest lucru.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu